17:19 05 / 05 /1398
مدیر جهاد کشاورزی کرمانشاه خبر داد:

پایش مستمر مزارع برای جلوگیری از كشت سبزی و صیفی با آب آلوده

مدیر جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: به‌منظور جلوگیری از کشت سبزی و صیفی‌جات آلوده در مزارع حاشیه رودخانه قره‌سو پایش مستمر در دستور کار قرار گرفته است.
ab.jpg

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، شهرام آشتاب اظهار کرد: به‌منظور جلوگیری از کشت سبزی و صیفی‌جات آلوده در مزارع حاشیه رودخانه قره‌سو پایش مستمر در دستور کار قرار گرفته است.


وی افزود: کشت هرگونه سبزی و صیفی‌جات با آب رودخانه قره‌سو ممنوع بوده و در صورت مشاهده متخلفان به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.


مدیر جهاد کشاورزی کرمانشاه خاطرنشان کرد: برنامه‌های مدیریت جهاد‌کشاورزی در معیت کارگروه سلامت و امنیت غذایی و گروه محیط‌زیست و سلامت غذای سازمان جهاد‌ کشاورزی استان کرمانشاه برای جلوگیری از کشت سبزیجات با استفاده از آب آلوده رودخانه قره‌سو در دستور کار قرار گرفت.


آشتاب تصریح کرد: در این راستا کلاس‌های ترویجی از بهمن و اسفند 97 ایجاد و در دو مرحله برنامه زمان‌بندی در هر مرحله 10 کلاس جمعاً به تعداد 20 کلاس آموزشی با همکاری مرکز بهداشت و مرکز جهاد کشاورزی درودفرامان تشکیل شد.


وی اقداماتی از جمله نصب بنر، توزیع تراکت با هدف آگاهی‌بخشی به کشاورزان، تشکیل جلسات تخصصی کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در بخشداری، ایجاد گشت مشترک با ادارات مرتبط و صدور اخطاریه برای کشاورزان متخلف که اقدام به کشت سبزی آلوده کرده بودند را در راستای پیشگیری از این نوع کشت در دستور کار قرار داد.


آشتاب افزود: با انجام این اقدامات تا به حال گزارشی مبنی بر کشت سبزی با آب آلوده رودخانه به اکیپ مشترک نرسیده و در بازدیدهای میدانی نیز مشاهده نشده است.


وی گفت: امسال هم با توجه به برپایی کلاس‌های آموزشی برای کشاورزان و اطلاع‌رسانی از مضرات استفاده از سبزی آلوده برای جامعه، سرکشی مداوم همکاران از مزارع، اخطار کتبی به کشاورزان، معرفی افراد خاطی در سال‌های قبل به مراجع قضائی و همکاری کشاورزان منطقه باعث شده تا  کشت سبزی و صیفی با آب رودخانه انجام نگیرد که به معنی این نیست که کشت انجام نخواهد شد و احتیاج به بازدید مستمر و پایش منطقه است.


انتهای پیام/4117/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب